Termeni si conditii

 

Operatorul craciun-magic.ro este SC Karin Events SRL, societate comerciala cu raspundere limitata, denumita "Operator", in a carei proprietate exclusiva se afla domeniul.

Astfel termenul "Operator" va insemna societatea comerciala Karin Events SRL, avand sediul social in Str. Eroilor, Bl. 13, Ap. 30, Blaj, Jud. Alba, nr. de inregistrare la registrul comertului J01/289/2010 si CIF RO26985479.

 

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului craciun-magic.ro, va fi denumita Client.

 

Prin utilizarea site-ului si crearea unui cont de utilizator sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate mai jos.

 

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site prezentate mai jos. Vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. Folosirea acestui site (insumand toate paginile web sub acest domeniu), precum si a tuturor informatiilor, datelor, textelor, imaginilor sau a oricaror altor materiale din site, denumite toate la un loc "Continut", confirma liberul consimtamant al utilizatorilor de a accepta, in totalitate, termenii si conditiile site-ului craciun-magic.ro.

 

Toate promotiile prezente pe site-ul craciun-magic.ro sunt valabile in limita stocurilor.

 

Ne rezervam dreptul de a livra comenzi catre clientii care nu au ridicat un colet sau au adus orice fel de prejudiciu firmei noastre doar dupa plata integrala in avans a valorii comenzii.

 

Operatorul isi rezerva, oricand dreptul de a opera schimbari in termenii si conditiile de utilizare a acestui site fara nici un fel de notificare prealabila.
Folosirea in continuare a site-ului dupa modificarea sa, reprezinta implicit acordul utilizatorilor cu privire la noile schimbari/modificari efectuate de catre Operator.

 

Operatorul nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la craciun-magic.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Operatorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

 

Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului  craciun-magic.ro este proprietatea Operatorului si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996) cu completarile ulterioare.

Folosirea, fara acordul Operatorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Fotografiile si datele prezentate de catre Operator sunt folosite cu acordul Furnizorilor.

 

Declinarea responsabilitatii:

Operatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru de tiparire sau greselile de afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini, etc. Operatorul nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului.


In eventualitatea in care pretul produsului sau caracteristici ale acestuia, au fost introduse gresit in baza noastra de date sau afisate gresit, iar comanda nu a fost inca livrata, Operatorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea comenzii si de a a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


Imaginile prezentate in acest site sunt cu titlu informativ, iar produsele pot diferi de imagini in orice mod.


Valoarea maxima a obligatiilor Opetatorilui fata de client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea sumelor incasate de Operator de la clientul respectiv pentru produsele aflate in cauza. Operatorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului/produselor.

 

Termene de livrare

Termenul de livrare standard este cuprins intre 24 ore si 3 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul in care un produs nu este pe stoc si nu poate fi livrat in acest termen, clientul va fi anuntat si se va stabili termenul de livrare. In cazuri exceptionale, Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica termenul de livrare, cu notificare prealabila catre client.

 

Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele nepersonalizate livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

 

Pentru a vedea toate detaliile legate de returnarea produselor, va rugam sa accesati pagina Politica de returnare a produselor.


Politica de confidentialitate

 Accesarea craciun-magic.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Operator. Operatorul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

 

Pentru a vedea toate detaliile legate de politica de confidentialitate, va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate.

 

Litigii

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. Karin Events S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. Karin Events S.R.L.