Politica de confidentialitate

 

Accesarea craciun-magic.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre Craciun-Magic.ro. Craciun-Magic.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.


 Craciun-Magic.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe craciun-magic.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Craciun-Magic.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Craciun-Magic.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Craciun-Magic.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul Craciun-Magic.ro, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului Craciun-Magic.ro primit prin email.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele ePayment, iar craciun-magic.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa , iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa .