Informatii utile pentru clienti

Expediere si livrare
Livrarea comenzilor se face in maxim 3 zile lucratoare. In cazul exceptional in care produsele nu sunt in stoc, clientul este anuntat si se stabileste de comun acord termenul de livrare.
Livrarea se face exclusiv prin curierat rapid, oriunde in tara, contra unei taxe de 20 lei.
Daca alegeti plata ramburs, veti plati in plus 5 lei taxa de ramburs.
Daca alegeti plata in avans prin Ordin de plata / depunere la banca, veti beneficia de un discount.
Livrarea se face de luni pana vineri intre orele 9-17.
Durata de expeditie este de maxim 48h lucratoare, insa in mod normal comanda ajunge la dvs. a doua zi lucratoare de la expedierea ei.
Politica de confidentialitate

Accesarea craciun-magic.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre Craciun-Magic.ro. Craciun-Magic.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.


 Craciun-Magic.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe craciun-magic.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.  Craciun-Magic.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Craciun-Magic.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Craciun-Magic.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul Craciun-Magic.ro, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului Craciun-Magic.ro primit prin email.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele ePayment, iar craciun-magic.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa , iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa .

Returul sau inlocuirea produselor
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de craciun-magic.ro.

Produs nefunctional in primele 24 ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia la domiciliu prin curier - puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in termen de 24h, in vederea inlocuirii cu un produs nou.

Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de craciun-magic.ro.

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

Produse care v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de craciun-magic.ro.

Renuntarea la cumparare

Daca doriti sa renuntati la cumparare in termenul de 10 zile, toate costurile de retur a produsului/produselor vor fi suportate de catre dvs.

Comenzi
Exista 3 modalitati de a comanda:
1. Comanda online
2. Comanda prin email
3. Comanda telefonica
Accesand linkul Cum cumpar veti vedea in imagini cum se poate face o comanda.
Plati, preturi si promotii

Toate preturile de pe site includ TVA, daca nu este precizat altfel.

Toate promotiile prezente pe site-ul craciun-magic.ro sunt valabile in limita stocurilor.

Plata comenzilor se poate face online cu cardul, prin ordin de plata sau ramburs la ridicarea coletului,

Ne rezervam dreptul de a livra comenzi catre clientii care nu au ridicat un colet sau au adus orice fel de prejudiciu firmei noastre doar dupa plata integrala in avans a valorii comenzii.

Vizualizarea comenzilor
Pentru a vedea istoricul comenzilor este necesar sa intrati in cont si sa dati click pe linkul Comenzile mele.
Modificarea datelor de cont
Pentru a vedea istoricul comenzilor este necesar sa intrati in cont si sa dati click pe linkul Modifica.