Cum cumpar

 

Exista 3 modalitati de a comanda:

1. Comanda online

2. Comanda prin email

3. Comanda telefonica

 

1. Comanda online

Alegeti produsele

Folosind meniul, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste nevoilor dvs., alegeti cantitatea dorita si apasati pe butonul Adauga in cos

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Tot aici vedeti vedea care este valoarea totala a comenzii si aveti posibilitatea de a introduce un cod promotional, daca aveti.

 

Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului Continua cumparaturile

 

Cos de cumparaturi

 

Date de facturare si livrare

Daca sunteti multumiti de tot ce aveti in cosul de cumparaturii si doriti sa finalizati comanda, dati click pe butonul Spre finalizarea comenzii din pagina Cos de cumparaturi.

 

Apoi, va trebui sa alegeti modalitatea de finalizare.

a) Daca sunteti client nou:

Puteti alege sa comandati fara sa va creati un cont pe site-ul nostru dar noi va recomandam sa va inregistrati, pentru a putea beneficia de toate facilitatile pe care contul vi le ofera: rapiditate la urmatoarele comenzi, cand va trebui doar sa va autentificati, istoric comenzi si starea comenzilor, posibilitatea de a recomanda o comanda mai veche, posibilitatea de a introduce multiple adrese de livrare, etc.

b) Daca sunteti deja client, trebuie doar sa va autentificati introducand email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda.

 

Modalitate finalizare

 

Dupa ce ati ales modalitatea de finalizare a comenzii, trebuie sa introduceti datele de facturare. Daca sunteti deja client, puteti sa alegeti datele de facturare pe care le-ati introdus deja, sau puteti adauga alte date de facturare. Dati click pe butonul "Continua".

 

Date de facturare

 

Daca doriti ca produsele sa fie livrate la alta adresa decat cea de facturare, bifati casuta "Livrare la o adresa diferita". In acest caz va trebui sa introduceti datele de livrare.

Daca sunteti client, puteti alege intre adresele de livrare pe care le-ati salvat deja, sau puteti adauga noi adrese de livrare.

Dati click pe butonul "Continua".

 

Date de livrare

 

Dupa ce ati selectat informatiile de livrare, selectati metoda de livrare dorita.

Selectati metoda de plata dorita si dati click pe butonul "Continua".

 

Metoda de plata

 

Dupa ce ati ales toate detaliile de facturare, livrare si plata, veti ajunge in pagina de finalizare a comenzii, in care va apare din nou cosul de cumparaturi cu toate detaliile.

Daca ati uitat sa cumparati ceva sau doriti sa faceti modificari in cos, este suficient sa dati click pe linkul "Modifica cosul".

 

Daca toate datele introduse sunt corecte, nu va mai ramane decat sa dati click pe butonul Finalizeaza comanda

 

Veti primi automat un email de confirmare a comenzii.

 

2. Comanda prin email

Pentru a comanda trimiteti un email la adresa care sa contina:

- codul produsului/produselor

- numarul de bucati

- date de contact: nume, numar de telefon

- date de livrare: numele destinatarului, numar de telefon si adresa de expeditie

- date de facturare: nume, adresa, CNP

 

3. Comanda telefonica

Pentru a plasa o comanda telefonica, apelati numarul 0746.703.168